Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

 

Over de voetbalveiling

 

STEUN FC ROBINSTIJN EN LAAT OOK EEN VOETBALWENS IN VERVULLING GAAN!

FC Robinstijn laat voetbal-gerelateerde kinderwensen in vervulling gaan voor kinderen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kinderen met een ernstige ziekte, kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking, kinderen die een dierbare hebben verloren, etc. Er zijn zoveel redenen waarom kinderen het verdienen om een keer in het zonnetje gezet te worden.

Al meer dan 11 jaar laten we fantastische voetbaldromen werkelijkheid worden in binnen- en buitenland, waarbij onze wenskinderen vaak oog in oog komen te staan met hun grote voetbalheld. Persoonlijke ontmoetingen met spelers als Matthijs de Ligt, Arjen Robben, Memphis Depay en Christian Eriksen. Bijzondere momenten met Lionel Messi, Frenkie de Jong, Virgil van Dijk en Hakim Ziyech. Dat is de magie van FC Robinstijn!

Tijdens onze Magische Voetbal Veiling zullen de meest fantastische voetbalitems onder de hamer gaan. Veel bijzondere veilingitems zijn verkregen tijdens onze wensdagen en via onze ambassadeurs, partnerclubs en andere voetbalvrienden. Onder het motto “Ik geef mijn shirt voor een voetbalwens!” proberen we samen hét verschil te maken! Ook u kunt het verschil maken, door mee te bieden op onze veilingitems. U draagt zo direct bij aan het vervullen van nieuwe voetbalwensen, want de volledige opbrengst gaat naar stichting FC Robinstijn. Scoor daarom nu een fantastisch voetbalrelikwie en maak samen met ons het onmogelijke waar voor kinderen die het zo hard nodig hebben.

We danken u voor uw interesse en uw support! Heel veel succes met bieden!

Hartelijke groet,
Stichting FC Robinstijn