Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Steun FC Robinstijn en laat ook een voetbalwens in vervulling gaan! 

FC Robinstijn laat voetbal-gerelateerde kinderwensen in vervulling gaan voor kinderen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen we inmiddels meer dan 10 jaar in binnen- en buitenland, waarbij onze wenskinderen oog in oog komen te staan met hun grote voetbalheld.

Om nog meer kinderen dé dag van hun leven te kunnen bezorgen houden we een unieke voetbalveiling, waarbij fantastische voetbalitems onder de hamer zullen gaan. Veel bijzondere veilingitems zijn verkregen via onze wensdagen, ambassadeurs, spelers, trainers, oud-spelers of andere voetbalvrienden met als motto: “Ik geef mijn shirt voor een voetbalwens!”.

Door mee te bieden op onze veiling, draagt u direct bij aan het vervullen van nieuwe voetbalwensen, want de volledige opbrengst gaat naar stichting FC Robinstijn.
Doe daarom mee en maak samen met ons het onmogelijke waar voor kinderen die het verdienen om een keer in het zonnetje te worden gezet.

Bedankt voor uw support en heel veel succes met bieden!

Bestuur stichting FC Robinstijn

Bekijk hieronder onze veilingitems

Klik op de foto van het veilingitem om op het item te kunnen bieden.

Klik hier om naar alle veilingitems te gaan.